Bij Van Duin op de Achterbank gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Bij Van Duin op de Achterbank gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Bij Van Duin op de Achterbank gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de nieuwe aflevering van Bij Van Duin op de achterbank zal de rit wat 'hobbeliger' zijn dan normaal: spring-in-'t-veld Jochem Myjer is namelijk te gast in de 'taxi' van André van Duin. Alle fragmenten uit deze uitzending Jochem Myjer vrijdag in Bij Van Duin op de achterbank: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Jochem Myjer Bij van Duin op de Achterbank: ''humor is de beste medicijn'' Bekijk deze video » BioloogMyjer wordt door André naar de Leidse Schouwburg gebracht, waar hij een show moet geven. Voor Jochem is dit ritje extra bijzonder: de bioloog zit namelijk naast zijn grote held en voorbeeld. Mede namens Van Duin werd hij komiek. Chauffeur?Jochem is niet bang voor de cancelcultuur, want zijn typetjes zijn geboren uit liefde. Verwacht tijdens de rit dus energie en positiviteit op de achterbank van de oldtimer. We zijn ook benieuwd wie deze week de oldtimer rijdt: vorige week was dit verrassend talkshowhost Eva Jinek.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Friday 17 February 2023 om 22:13

In de nieuwe aflevering van Bij Van Duin op de achterbank zal de rit wat 'hobbeliger' zijn dan normaal: spring-in-'t-veld Jochem Myjer is namelijk te gast in de 'taxi' van André van Duin.

Bioloog
Myjer wordt door André naar de Leidse Schouwburg gebracht, waar hij een show moet geven. Voor Jochem is dit ritje extra bijzonder: de bioloog zit namelijk naast zijn grote held en voorbeeld. Mede namens Van Duin werd hij komiek.

Chauffeur?
Jochem is niet bang voor de cancelcultuur, want zijn typetjes zijn geboren uit liefde. Verwacht tijdens de rit dus energie en positiviteit op de achterbank van de oldtimer. We zijn ook benieuwd wie deze week de oldtimer rijdt: vorige week was dit verrassend talkshowhost Eva Jinek.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Bij Van Duin op de Achterbank

Actuele video's

Meer actuele video's