2 voor 12 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

2 voor 12 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

2 voor 12 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vrijdag start op NPO 2 weer een nieuwe reeks van het zeer succevolle programma 2 voor 12. De quiz is al sinds 1971 op televisie en zorgt ook vandaag de dag nog voor goede kijkcijfers én spannende quizmomenten. IconenInmiddels zijn de belangrijke ingrediënten van de quiz op zijn minst iconisch te noemen. Uitspraken als 'dat zoeken we even op' en elementen als de paardensprong en de animatie gemaakt voor studenten van de HKU - vergezeld met de voice over van oud-burgemeester Job Cohen - ondersteunen dat punt. Twaalf vragenPresentatrice Astrid Joosten presenteert de quiz sinds 1991. In de quiz nemen twee duo's het tegen elkaar op en proberen twaalf vragen binnen een bepaalde tijd te beantwoorden. Vervolgens moet binnen twee minuten het te zoeken woord bij elkaar gepuzzeld worden. Bekijk ook Arjen Lubach tegen Astrid Joosten: ‘Je bemoeit je zelfs met kandidatenscreening? Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Friday 17 February 2023 om 21:03

Vrijdag start op NPO 2 weer een nieuwe reeks van het zeer succevolle programma 2 voor 12. De quiz is al sinds 1971 op televisie en zorgt ook vandaag de dag nog voor goede kijkcijfers én spannende quizmomenten.

Iconen
Inmiddels zijn de belangrijke ingrediënten van de quiz op zijn minst iconisch te noemen. Uitspraken als 'dat zoeken we even op' en elementen als de paardensprong en de animatie gemaakt voor studenten van de HKU - vergezeld met de voice over van oud-burgemeester Job Cohen - ondersteunen dat punt.

Twaalf vragen
Presentatrice Astrid Joosten presenteert de quiz sinds 1991. In de quiz nemen twee duo's het tegen elkaar op en proberen twaalf vragen binnen een bepaalde tijd te beantwoorden. Vervolgens moet binnen twee minuten het te zoeken woord bij elkaar gepuzzeld worden.

Bekijk hier alle video's en artikelen van 2 voor 12

Actuele video's

Meer actuele video's