Arjen Lubach tegen Astrid Joosten: ‘Je bemoeit je zelfs met kandidatenscreening?

Arjen Lubach tegen Astrid Joosten: ‘Je bemoeit je zelfs met kandidatenscreening?

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 28 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

In De Avondshow met Arjen Lubach is Astrid Joosten te gast. Gastheer Arjen Lubach wil graag weten wat het geheim is van het succes van de quiz 2 Voor 12, en Joosten hoopt natuurlijk dat zij dat is. Arjen vraagt ook naar verhalen die de ronde doen over de presentatrice. “Ik heb weleens gehoord dat jij je met alles bemoeit. Ik herken dat wel een beetje. Er zijn niet veel quizmasters… Je bemoeit je zelfs met de kandidatenscreening?”

Arjen Lubach tegen <em>Astrid Joosten</em>: ‘Je bemoeit je zelfs met kandidatenscreening? Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 28 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. In De Avondshow met Arjen Lubach is Astrid Joosten te gast. Gastheer Arjen Lubach wil graag weten wat het geheim is van het succes van de quiz 2 Voor 12, en Joosten hoopt natuurlijk dat zij dat is. Arjen vraagt ook naar verhalen die de ronde doen over de presentatrice. “Ik heb weleens gehoord dat jij je met alles bemoeit. Ik herken dat wel een beetje. Er zijn niet veel quizmasters… Je bemoeit je zelfs met de kandidatenscreening?” Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Arjen Lubach tegen Astrid Joosten: ‘Je bemoeit je zelfs met kandidatenscreening?

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV