Vrijdag in Flikken Maastricht: heftige achtervolging Eva en Eddie

Vrijdag in Flikken Maastricht: heftige achtervolging Eva en Eddie

Friday 17 February 2023 om 11:32

Misdaadserie Flikken Maastricht gaat vrijdagavond verder waar seizoen 16 eindigde: Eva (Angela Schijf) staat oog in oog met Eddie (Tygo Gernandt) en dat gaat er niet vriendelijk aan toe. Op promobeelden die al naar buiten gebracht zijn is te zien hoe de twee in een heftige achtervolging terechtkomen. De vraag is natuurlijk: komen ze daar allebei levend uit en waar is Wolfs (Victor Reinier) in dit verhaal? Kijken dus! Vanavond om 20:35 uur op NPO1.

Bekijk de video van Flikken Maastricht hieronder

Vrijdag in <em>Flikken Maastricht</em>: heftige achtervolging Eva en Eddie Misdaadserie Flikken Maastricht gaat vrijdagavond verder waar seizoen 16 eindigde: Eva (Angela Schijf) staat oog in oog met Eddie (Tygo Gernandt) en dat gaat er niet vriendelijk aan toe. Op promobeelden die al naar buiten gebracht zijn is te zien hoe de twee in een heftige achtervolging terechtkomen. De vraag is natuurlijk: komen ze daar allebei levend uit en waar is Wolfs (Victor Reinier) in dit verhaal? Kijken dus! Vanavond om 20:35 uur op NPO1. Bekijk de video van Flikken Maastricht hieronder Het nieuwe seizoen van Flikken Maastricht (seizoen 17) start vrijdag 15 februari om 20.35 uur op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Flikken Maastricht terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: bekijk de zinderende trailer van Flikken Maastricht seizoen 17 Bekijk deze video » Mr. Frank Visser: grommende hond maakt 'intimiderende' buurman doodsbang Bekijk deze video »
TV :
Vrijdag in Flikken Maastricht: heftige achtervolging Eva en Eddie

Het nieuwe seizoen van Flikken Maastricht (seizoen 17) start vrijdag 15 februari om 20.35 uur op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Flikken Maastricht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's