Jochem Myjer vertelt André van Duin over ernstig auto-ongeluk van ouders (video)

Jochem Myjer vertelt André van Duin over ernstig auto-ongeluk van ouders (video)

Vrijdag 17 februari 2023 om 22:26

Bij Van Duin op de Achterbank gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

André van Duin bracht Jochem Myjer naar de Leidse Schouwburg in de nieuwe aflevering van Bij van Duin op de Achterbank. En daarmee zit de bioloog die komiek werd zit naast zijn grote held.

Lees verder onder de video.

<em>Jochem Myjer</em> vertelt André van Duin over ernstig auto-ongeluk van ouders (video) Bij Van Duin op de Achterbank gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. André van Duin bracht Jochem Myjer naar de Leidse Schouwburg in de nieuwe aflevering van Bij van Duin op de Achterbank. En daarmee zit de bioloog die komiek werd zit naast zijn grote held. Lees verder onder de video. OngelukJochem Myjer vertelde André over het zware auto-ongeluk dat zijn ouders hebben gehad en over hoe humor, zelfs op zulke momenten, belangrijk is. Bij Van Duin op de Achterbank is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Bij Van Duin op de Achterbank terugkijken bij Gids.tv. Chantagezaak André van Duin: Evert Santegoeds deelt laatste nieuws (Shownieuws) Bekijk deze video » André van Duin over chantagezaak: 'Kom er aardig doorheen maar het is een vervelende tijd' (Koffietijd) Bekijk deze video » Jochem Myjer vrijdag in Bij Van Duin op de achterbank: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
TV :
Jochem Myjer vertelt André van Duin over ernstig auto-ongeluk van ouders (video)

Ongeluk
Jochem Myjer vertelde André over het zware auto-ongeluk dat zijn ouders hebben gehad en over hoe humor, zelfs op zulke momenten, belangrijk is.

Bij Van Duin op de Achterbank is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Bij Van Duin op de Achterbank terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's