Verborgen verleden met familie Anker gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Verborgen verleden met familie Anker gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Verborgen verleden met familie Anker gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het nieuw seizoen van Verborgen Verleden begint met de aflevering van de gebroeders Anker. De tweeling gaat in de aflevering op zoek naar de geschiedenis en de geheimen van hun familie. Want: zien ze daarin meer liefhebbers van 'het recht' of gebeuren er andere dingen? ZelfdodingDe tweelingbroers Hans en Wim, die beiden ook advocaat zijn, gaan in deze aflevering onder meer op zoek naar het verhaal rondom de zelfdoding van hun opa en stuiten daarbij op onbekende details. TragedieWat op dat verhaal volgt is een reis door het verleden van de familie Anker, waarin we onder meer zeevaarders, slavenkassen en een koninklijke tragedie voorbij zien komen. De aflevering is een bewogen reis vol verdriet en avontuur, waarin 'het recht' ook een rol speelt. Bekijk ook Jinek: Huub Stapel over NSB-verleden van zijn vader Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Saturday 18 February 2023 om 21:30

Het nieuw seizoen van Verborgen Verleden begint met de aflevering van de gebroeders Anker. De tweeling gaat in de aflevering op zoek naar de geschiedenis en de geheimen van hun familie. Want: zien ze daarin meer liefhebbers van 'het recht' of gebeuren er andere dingen?

Zelfdoding
De tweelingbroers Hans en Wim, die beiden ook advocaat zijn, gaan in deze aflevering onder meer op zoek naar het verhaal rondom de zelfdoding van hun opa en stuiten daarbij op onbekende details.

Tragedie
Wat op dat verhaal volgt is een reis door het verleden van de familie Anker, waarin we onder meer zeevaarders, slavenkassen en een koninklijke tragedie voorbij zien komen. De aflevering is een bewogen reis vol verdriet en avontuur, waarin 'het recht' ook een rol speelt.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Verborgen verleden

Actuele video's

Meer actuele video's