Famke Louise en Denzel starten slecht in Hunted VIPS: 'f*cking juicekanaal'

Famke Louise en Denzel starten slecht in Hunted VIPS: 'f*cking juicekanaal'

Zaterdag 18 februari 2023 om 20:22

Het nieuwe seizoen van Hunted VIPS is begonnen en die is ditmaal De Hunters maken ditmaal gebruik van de spionnen van Yvonne Coldeweijer, waardoor ze ineens een groot team hebben om bijvoorbeeld Denzel en Famke op te sporen.

<em>Famke Louise</em> en Denzel starten slecht in <em>Hunted VIPS</em>: 'f*cking juicekanaal' Het nieuwe seizoen van Hunted VIPS is begonnen en die is ditmaal De Hunters maken ditmaal gebruik van de spionnen van Yvonne Coldeweijer, waardoor ze ineens een groot team hebben om bijvoorbeeld Denzel en Famke op te sporen. BeginnersfoutenNu is het bij die twee niet de allergrootste uitdaging om ze op te sporen, zo vertelt Sander Schaepman: 'Ze hebben gewoon wat beginnersfouten gemaakt. Je moet bijvoorbeeld nooit naar je moeder bellen, dat is één van de eersten die we onder de tap zetten.' Toch zegt Sander dat ze ook goede dingen gedaan hebben. Wat dat is, gaan we zien in Hunted VIPS. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kunt alle afleveringen van Hunted terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Jachtspel Hunted ingezet om criminaliteit onder jongeren te verminderen (video) Bekijk deze video » Zien: nieuw seizoen Hunted VIPS start 13 februari met o.a Famke Louise en Denzel Slager Bekijk deze video »
TV :
Famke Louise en Denzel starten slecht in Hunted VIPS: 'f*cking juicekanaal'

Beginnersfouten
Nu is het bij die twee niet de allergrootste uitdaging om ze op te sporen, zo vertelt Sander Schaepman: 'Ze hebben gewoon wat beginnersfouten gemaakt. Je moet bijvoorbeeld nooit naar je moeder bellen, dat is één van de eersten die we onder de tap zetten.' Toch zegt Sander dat ze ook goede dingen gedaan hebben. Wat dat is, gaan we zien in Hunted VIPS.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kunt alle afleveringen van Hunted terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's