SPOILER: dit is de zesde afvaller van Wie is de Mol? 2023 (video)

SPOILER: dit is de zesde afvaller van Wie is de Mol? 2023 (video)

Saturday 18 February 2023 om 21:55

Wie is de Mol? gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Ook in deze aflevering moet er weer iemand naar huis in Wie is de Mol?. Daarmee hebben we de vier halve finalisten van dit seizoen te pakken. Bekijk hieronder wie er af is gevallen.

Lees verder onder de video's

Afvaller
De afvaller van deze week is Anke de Jong. Voor velen was zijn nog kanshebber om de Mol te zijn (18% van de appspelers). Bekijk hieronder haar 'mollicitatie', die ze aan het begin van het seizoen deed.

Bekijk ook het overzicht van deelnemers van Wie is de Mol? 2023.

SPOILER: dit is de zesde afvaller van <em>Wie is de Mol?</em> 2023 (video) Wie is de Mol? gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. Ook in deze aflevering moet er weer iemand naar huis in Wie is de Mol?. Daarmee hebben we de vier halve finalisten van dit seizoen te pakken. Bekijk hieronder wie er af is gevallen. Lees verder onder de video's AfvallerDe afvaller van deze week is Anke de Jong. Voor velen was zijn nog kanshebber om de Mol te zijn (18% van de appspelers). Bekijk hieronder haar 'mollicitatie', die ze aan het begin van het seizoen deed. Bekijk ook het overzicht van deelnemers van Wie is de Mol? 2023. Het 23ste seizoen van Wie is de Mol? is vanaf zaterdag 7 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.
Wie is de Mol? :
SPOILER: dit is de zesde afvaller van Wie is de Mol? 2023 (video)

Het 23ste seizoen van Wie is de Mol? is vanaf zaterdag 7 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's