Spraakmakende docu Prins Bernhard vanaf 24 februari bij Videoland: bekijk de trailer

Spraakmakende docu Prins Bernhard vanaf 24 februari bij Videoland: bekijk de trailer

Vanaf vrijdag kun je bij Videoland kijken naar de spraakmakende documentaireserie Prins Bernhard. De prins, die getrouwd was met koningin Juliana, stond bekend als een charmante man die veel voor het land deed. Maar hij bezorgde de koninklijke familie ook heel wat problemen. Zo leidde hij een luxe jetsetleven, hij had affaires met andere dames en werd beschuldigd van machtsmisbruik. In de docu wordt het verhaal van het leven van prins Bernhard verteld, met onder meer beelden uit zijn privécollectie die nog nooit eerder zijn getoond.

De driedelige documentaireserie Prins Bernhard is vanaf vrijdag 24 februari te zien bij Videoland. In de video hieronder kun je de trailer van Prins Bernhard bekijken.

Spraakmakende docu <em>Prins Bernhard</em> vanaf 24 februari bij Videoland: bekijk de trailer Vanaf vrijdag kun je bij Videoland kijken naar de spraakmakende documentaireserie Prins Bernhard. De prins, die getrouwd was met koningin Juliana, stond bekend als een charmante man die veel voor het land deed. Maar hij bezorgde de koninklijke familie ook heel wat problemen. Zo leidde hij een luxe jetsetleven, hij had affaires met andere dames en werd beschuldigd van machtsmisbruik. In de docu wordt het verhaal van het leven van prins Bernhard verteld, met onder meer beelden uit zijn privécollectie die nog nooit eerder zijn getoond. De driedelige documentaireserie Prins Bernhard is vanaf vrijdag 24 februari te zien bij Videoland. In de video hieronder kun je de trailer van Prins Bernhard bekijken. Zien: de Zilveren Anjers zijn donderdag uitgereikt door Prinses Beatrix (Tijd voor MAX) Bekijk deze video » Herman Pleij over vernieuwende koningin Juliana: "Ze flapte er van alles uit" Bekijk deze video »
Trailer :
Spraakmakende docu Prins Bernhard vanaf 24 februari bij Videoland: bekijk de trailer

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV