Job Knoester: 'Nog nooit zoveel berichten gehad als na mijn stemadvies' (Vandaag Inside)

Job Knoester: 'Nog nooit zoveel berichten gehad als na mijn stemadvies' (Vandaag Inside)

Woensdag 22 februari 2023 om 12:42

Job Knoester schuift toch al een tijdje aan in Vandaag Inside en waar zijn mening soms best wat reacties oproept heeft de advocaat nog nooit zoveel berichten ontvangen als na zijn oproep om niet te gaan stemmen: 'Heel veel mensen zijn het met me eens maar ook heel veel mensen gingen uitleggen waarom het een slecht idee was.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 21 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Job Knoester: 'Nog nooit zoveel berichten gehad als na mijn stemadvies' (<em>Vandaag Inside</em>) Job Knoester schuift toch al een tijdje aan in Vandaag Inside en waar zijn mening soms best wat reacties oproept heeft de advocaat nog nooit zoveel berichten ontvangen als na zijn oproep om niet te gaan stemmen: 'Heel veel mensen zijn het met me eens maar ook heel veel mensen gingen uitleggen waarom het een slecht idee was.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 21 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's