Avastars presentator Kalvijn vindt John de Mol ook maar gewoon een 'dude' (De Telegraaf)

Avastars presentator Kalvijn vindt John de Mol ook maar gewoon een 'dude' (De Telegraaf)

Wednesday 22 February 2023 om 20:33

Eindelijk is vrijdag het langverwachte Avastars te zien bij SBS6. John de Mol heeft met een groot team aan deze nieuwe talentenjacht gewerkt. Het draait in de show om virtuele talenten en niet om echte zangers en zangeressen. Telegraaf verslaggever Jordi Versteegden was aanwezig bij de grote lancering en sprak met onder anderen juryleden Nick&Simon. De grote afwezige was John de Mol. Die volgens presentator Kalvijn ook maar gewoon een 'dude' is. The dude zat nu niet in zijn zwarte hokje...

Bekijk hieronder de video van De Telegraaf

<em>Avastars</em> presentator <em>Kalvijn</em> vindt <em>John de Mol</em> ook maar gewoon een 'dude' (De Telegraaf) Eindelijk is vrijdag het langverwachte Avastars te zien bij SBS6. John de Mol heeft met een groot team aan deze nieuwe talentenjacht gewerkt. Het draait in de show om virtuele talenten en niet om echte zangers en zangeressen. Telegraaf verslaggever Jordi Versteegden was aanwezig bij de grote lancering en sprak met onder anderen juryleden Nick&Simon. De grote afwezige was John de Mol. Die volgens presentator Kalvijn ook maar gewoon een 'dude' is. The dude zat nu niet in zijn zwarte hokje... Bekijk hieronder de video van De Telegraaf Avastars is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Avastars terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Avastars presentator Kalvijn vindt John de Mol ook maar gewoon een 'dude' (De Telegraaf)

Avastars is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Avastars terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's