Johan Derksen verbijsterd door interview met 'zijne koninklijke hoogheid' Ivo Niehe (Vandaag Inside)

Johan Derksen verbijsterd door interview met 'zijne koninklijke hoogheid' Ivo Niehe (Vandaag Inside)

Woensdag 22 februari 2023 om 23:23

In Vandaag Inside bespreken de heren naar aanleiding van het onlangs verschenen boek van Ivo Niehe hun ervaringen met deze oude rot in het tv-vak. René van der Gijp stoort zich niet aan de man. Bij Rick Nieman is Ivo nooit thuis geweest. De vrouw van Johan Derksen wilde Niehe niet in huis hebben.

Koninklijke hoogheid
Rick en Johan hebben een uur lang naar het interview op radio 1 geluisterd dat Gijs Groenteman met meneer Niehe hield. Een verbijsterde Derksen: "Het ging allemaal over de waanzinnige goeie prachtige hoogstaande prestaties van 'zijne koninklijke hoogheid'!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 22 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> verbijsterd door interview met 'zijne koninklijke hoogheid' <em>Ivo Niehe</em> (<em>Vandaag Inside</em>) In Vandaag Inside bespreken de heren naar aanleiding van het onlangs verschenen boek van Ivo Niehe hun ervaringen met deze oude rot in het tv-vak. René van der Gijp stoort zich niet aan de man. Bij Rick Nieman is Ivo nooit thuis geweest. De vrouw van Johan Derksen wilde Niehe niet in huis hebben. Koninklijke hoogheidRick en Johan hebben een uur lang naar het interview op radio 1 geluisterd dat Gijs Groenteman met meneer Niehe hield. Een verbijsterde Derksen: "Het ging allemaal over de waanzinnige goeie prachtige hoogstaande prestaties van 'zijne koninklijke hoogheid'!" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 22 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's