Rachel Hazes geen erfgenaam maar wel recht op nalatenschap: rechter geeft uitleg

Rachel Hazes geen erfgenaam maar wel recht op nalatenschap: rechter geeft uitleg

<em>Rachel Hazes</em> geen erfgenaam maar wel recht op nalatenschap: rechter geeft uitleg Bekijk in de video hierboven het snoeiharde oordeel van Johan Derksen over Rachel Hazes. Donderdag deed de rechter uitspraak in de rechtszaak tussen Rachel Hazes en haar dochter Roxeanne, over de erfenis van André Hazes. Kort gezegd komt het erop neer dat Rachel Hazes geen erfgenaam is omdat er toen André in 2004 overleed een echtscheidingsprocedure in gang was gezet. Maar toch heeft Rachel wel recht op (een deel van) de erfenis en heeft ze met zijn naam de afgelopen jaren enorm veel geld binnen geharkt. Ruzie Rachel en Roxeanne nog niet voorbij?Ook heeft de rechter gezegd dat Roxeanne Hazes te laat is met het kort geding, de verwachting is dan ook dat er een bodemprocedure wordt gestart. Hoe deze ruzie tussen moeder en dochter afloopt, en of André Hazes jr. zich hier nog in zal mengen, zal de komende tijd blijken. Persrechter van rechtbank Midden-Nederland Anne Reitsma legt uit hoe het nou precies zit. Bekijk de video van de persrechter met uitleg over de Hazes-rechtszaak hieronder. Zie: Rachel Hazes: 'Het testament is een vertekend beeld' Bekijk deze video » Video: gaat Roxeanne of Rachel Hazes de rechtszaak rondom erfenis André winnen? Bekijk deze video »
Entertainment :
Rachel Hazes geen erfgenaam maar wel recht op nalatenschap: rechter geeft uitleg
Donderdag 23 februari 2023 om 12:12

Bekijk in de video hierboven het snoeiharde oordeel van Johan Derksen over Rachel Hazes.

Donderdag deed de rechter uitspraak in de rechtszaak tussen Rachel Hazes en haar dochter Roxeanne, over de erfenis van André Hazes. Kort gezegd komt het erop neer dat Rachel Hazes geen erfgenaam is omdat er toen André in 2004 overleed een echtscheidingsprocedure in gang was gezet. Maar toch heeft Rachel wel recht op (een deel van) de erfenis en heeft ze met zijn naam de afgelopen jaren enorm veel geld binnen geharkt.

Ruzie Rachel en Roxeanne nog niet voorbij?
Ook heeft de rechter gezegd dat Roxeanne Hazes te laat is met het kort geding, de verwachting is dan ook dat er een bodemprocedure wordt gestart. Hoe deze ruzie tussen moeder en dochter afloopt, en of André Hazes jr. zich hier nog in zal mengen, zal de komende tijd blijken. Persrechter van rechtbank Midden-Nederland Anne Reitsma legt uit hoe het nou precies zit.

Bekijk de video van de persrechter met uitleg over de Hazes-rechtszaak hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's