Mr. Frank Visser doet uitspraak: knallende ruzie om webcamseks en tomatensoep

Mr. Frank Visser doet uitspraak: knallende ruzie om webcamseks en tomatensoep

<em>Mr. Frank Visser doet uitspraak</em>: knallende ruzie om webcamseks en tomatensoep Bekijk in de video hierboven hoe een ('intimiderende') buurman en buurvrouw ruziën over hond cowboy. Het dreigt weer een gezellige boel te worden in Mr. Frank Visser doet uitspraak. Donderdagavond kun je zien hoe in Kerkrade Sabrina en haar bovenbuurman Mohammed ruzie maken. Sabrina beschuldigt haar buren van een en ander, zo zouden ze tot laat in de avond lawaai maken. Maar Mohammed is boos omdat zij zijn vrouw zou hebben voorgesteld om aan webcamseks te doen. En dan is er ook nog bonje om tomatensoep. Hopelijk kunnen Viktor Brand en Mr. Frank Visser dit gedonder stoppen. Bekijk het fragment van de nieuwe aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak hieronder. Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv. (Mr. Frank Visser doet uitspraak) Een flinke beschuldiging van Rubert: 'Je zei: 'Pas op hij is homo' Bekijk deze video » Mr. Frank Visser: grommende hond maakt 'intimiderende' buurman doodsbang Bekijk deze video »
TV :
Mr. Frank Visser doet uitspraak: knallende ruzie om webcamseks en tomatensoep
Donderdag 23 februari 2023 om 15:35

Bekijk in de video hierboven hoe een ('intimiderende') buurman en buurvrouw ruziën over hond cowboy.

Het dreigt weer een gezellige boel te worden in Mr. Frank Visser doet uitspraak. Donderdagavond kun je zien hoe in Kerkrade Sabrina en haar bovenbuurman Mohammed ruzie maken. Sabrina beschuldigt haar buren van een en ander, zo zouden ze tot laat in de avond lawaai maken. Maar Mohammed is boos omdat zij zijn vrouw zou hebben voorgesteld om aan webcamseks te doen. En dan is er ook nog bonje om tomatensoep. Hopelijk kunnen Viktor Brand en Mr. Frank Visser dit gedonder stoppen.

Bekijk het fragment van de nieuwe aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak hieronder.

Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's