Vandaag Inside: mag Rick Nieman nog een keer komen?

Vandaag Inside: mag Rick Nieman nog een keer komen?

Vrijdag 24 februari 2023 om 09:43

De heren van Vandaag Inside recenseren hun eigen gasten maar wat graag in hun talkshow dus dat gold ook voor Rick Nieman, die woensdag te gast was. Mag de WNL-presentator nog een keer aanschuiven en hoe vond Roxane Knetemann dat hij het deed? Je ziet het hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 23 februari. Je kunt deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Vandaag Inside: mag <em>Rick Nieman</em> nog een keer komen? De heren van Vandaag Inside recenseren hun eigen gasten maar wat graag in hun talkshow dus dat gold ook voor Rick Nieman, die woensdag te gast was. Mag de WNL-presentator nog een keer aanschuiven en hoe vond Roxane Knetemann dat hij het deed? Je ziet het hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 23 februari. Je kunt deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Vandaag Inside: Johan Derksen kan niet lachen om imitatie Rick Nieman Bekijk deze video »
TV :

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Actuele video's

Meer actuele video's