Chateau Meiland: Martien beeft van angst na gevaarlijke blunder van Erica

Chateau Meiland: Martien beeft van angst na gevaarlijke blunder van Erica

Friday 24 February 2023 om 14:06

Bekijk hier de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Chateau Meiland.

In het nieuwe seizoen van Chateau Meiland krijgt Martien het weer zwaar te verduren. De familie Meiland kan het namelijk niet laten en er staat weer een verbouwing op het programma. De Meilandjes zijn lekker bezig, maar dan valt er ineens een grote plaat naar beneden. Het scheelt niets of Martien had deze op zijn hoofd gekregen en de realityster beeft van angst. "Voor hetzelfde geld lig je hier met allemaal bloed."

Bekijk de beelden van Chateau Meiland hieronder.

Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 27 februari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Chateau Meiland</em>: Martien beeft van angst na gevaarlijke blunder van Erica Bekijk hier de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Chateau Meiland. In het nieuwe seizoen van Chateau Meiland krijgt Martien het weer zwaar te verduren. De familie Meiland kan het namelijk niet laten en er staat weer een verbouwing op het programma. De Meilandjes zijn lekker bezig, maar dan valt er ineens een grote plaat naar beneden. Het scheelt niets of Martien had deze op zijn hoofd gekregen en de realityster beeft van angst. "Voor hetzelfde geld lig je hier met allemaal bloed." Bekijk de beelden van Chateau Meiland hieronder. Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 27 februari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Zien: Montana Meiland kocht voor breuk eigen huis Bekijk deze video » Vivé Meiland houdt niet van de camera: 'Kan nog komen, hoor!' (video) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's