Vivé Meiland houdt niet van de camera: 'Kan nog komen, hoor!' (video)

Vivé Meiland houdt niet van de camera: 'Kan nog komen, hoor!' (video)

Maandag 13 februari 2023 om 23:58

Maxime Meiland en Leroy hebben hun eerste nachten in hun nieuwe huis doorgebracht. Shownieuws bezocht het gezin om te vragen hoe het bevalt.

Lees verder onder de video.

<em>Vivé Meiland</em> houdt niet van de camera: 'Kan nog komen, hoor!' (video) Maxime Meiland en Leroy hebben hun eerste nachten in hun nieuwe huis doorgebracht. Shownieuws bezocht het gezin om te vragen hoe het bevalt. Lees verder onder de video. VivéDat de Meilandjes de camera's inmiddels doodnormaal vinden, is niet zo gek. Voor *Chateau Meiland* worden ze ten slotte maandenlang gefilmd. De jongste telg van de familie moet daar echter nog even aan wennen, zo blijkt uit bovenstaand fragment van Shownieuws. Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 27 februari te zien op SBS6. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Claire Meiland met perfecte imitatie opa Martien: "Wat goeeeed" (video) Bekijk deze video » ZIEN: Claire Meiland laat oma Erica schrikken in nieuwe huis (Shownieuws) Bekijk deze video » Zien: Montana Meiland showt verbouwde badkamer in nieuwe woning (video) Bekijk deze video »
TV :

Vivé
Dat de Meilandjes de camera's inmiddels doodnormaal vinden, is niet zo gek. Voor *Chateau Meiland* worden ze ten slotte maandenlang gefilmd. De jongste telg van de familie moet daar echter nog even aan wennen, zo blijkt uit bovenstaand fragment van Shownieuws.

Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 27 februari te zien op SBS6. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's