Chateau Meiland: Maxime moet flink bezuinigen op alles om huis te kunnen betalen

Chateau Meiland: Maxime moet flink bezuinigen op alles om huis te kunnen betalen

Friday 24 February 2023 om 14:32

Bekijk hier de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Chateau Meiland.

Maxime Meiland is in Chateau Meiland dolblij dat ze haar droomhuis heeft gevonden, maar de bank moet nog even toestemming geven. Mocht ze het huis kunnen kopen, dan moet ze haar levensstijl wel drastisch veranderen. “Als het kan moeten we wel ons leven gaan omgooien, want het is zo'n duur huis. Heel veel dingen daar moet een streep doorheen”, vertelt Maxime. “De auto moet eruit, geen schoonmaaksters meer, Claire gaat niet meer naar de BSO, Vivé gaat een keer per week naar de baby's hier leuk spelen, toch een beetje socialiseren…”

Bekijk de beelden van Chateau Meiland in de video van Shownieuws hieronder.

Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 27 februari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Chateau Meiland</em>: Maxime moet flink bezuinigen op alles om huis te kunnen betalen Bekijk hier de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Chateau Meiland. Maxime Meiland is in Chateau Meiland dolblij dat ze haar droomhuis heeft gevonden, maar de bank moet nog even toestemming geven. Mocht ze het huis kunnen kopen, dan moet ze haar levensstijl wel drastisch veranderen. “Als het kan moeten we wel ons leven gaan omgooien, want het is zo'n duur huis. Heel veel dingen daar moet een streep doorheen”, vertelt Maxime. “De auto moet eruit, geen schoonmaaksters meer, Claire gaat niet meer naar de BSO, Vivé gaat een keer per week naar de baby's hier leuk spelen, toch een beetje socialiseren…” Bekijk de beelden van Chateau Meiland in de video van Shownieuws hieronder. Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 27 februari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Chateau Meiland terug op 27 februari: bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen Bekijk deze video » Chateau Meiland: Martien beeft van angst na gevaarlijke blunder van Erica Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's