Emotionele Carice van Houten had ervaring Verborgen verleden met vader willen delen

Emotionele Carice van Houten had ervaring Verborgen verleden met vader willen delen

Monday 27 February 2023 om 11:56

Carice van Houten krijgt het te kwaad in Verborgen verleden en kan haar tranen niet bedwingen. De actrice vertelt hoe ze ontlading voelt door alles wat ze te weten is gekomen in het programma over haar familiegeschiedenis. Ook voelt ze dankbaarheid omdat ze het zo goed heeft. Maar er is nog iets wat haar zeer emotioneert. “En natuurlijk dat ik het heel graag aan mijn vader had willen vertellen.” Theodore van Houten, de vader van Carice, is in 2016 overleden.

Bekijk het fragment van Verborgen verleden hieronder.

Verborgen verleden is elke zaterdag rond 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Verborgen verleden terugkijken bij Gids.tv.

Emotionele Carice van Houten had ervaring <em>Verborgen verleden</em> met vader willen delen Carice van Houten krijgt het te kwaad in Verborgen verleden en kan haar tranen niet bedwingen. De actrice vertelt hoe ze ontlading voelt door alles wat ze te weten is gekomen in het programma over haar familiegeschiedenis. Ook voelt ze dankbaarheid omdat ze het zo goed heeft. Maar er is nog iets wat haar zeer emotioneert. “En natuurlijk dat ik het heel graag aan mijn vader had willen vertellen.” Theodore van Houten, de vader van Carice, is in 2016 overleden. Bekijk het fragment van Verborgen verleden hieronder. Verborgen verleden is elke zaterdag rond 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Verborgen verleden terugkijken bij Gids.tv. Carice van Houten kijkt niet naar House of the Dragon: ‘Vind het zo’n commitment’ Bekijk deze video » Halina Reijn en Clarice van Houten met podcast: "Ik ging lekker op de Breezerslet-fase" (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's