John van den Heuvel over gruwelijke ontvoering: 'Vingers afgesneden' (video)

John van den Heuvel over gruwelijke ontvoering: 'Vingers afgesneden' (video)

Maandag 27 februari 2023 om 20:25

<em>John van den Heuvel</em> over gruwelijke ontvoering: 'Vingers afgesneden' (video) Duizenden euro's verdienen voor wat hand- en spandiensten in de drugshandel. Het klinkt aantrekkelijk en helaas trappen mensen in die valkuil om snel geld te verdienen. Talloze voorbeelden van hoe het fout gaat passeren de revue, ook de afgelopen dagen, bijvoorbeeld over een gruwelijke ontvoering waarna een man zijn vingers moet missen, zo vertelde John van den Heuvel in RTL Boulevard. 'Ook achter de schermen vindt minstens net zoveel geweld plaats.' Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
John van den Heuvel over gruwelijke ontvoering: 'Vingers afgesneden' (video)

Duizenden euro's verdienen voor wat hand- en spandiensten in de drugshandel. Het klinkt aantrekkelijk en helaas trappen mensen in die valkuil om snel geld te verdienen. Talloze voorbeelden van hoe het fout gaat passeren de revue, ook de afgelopen dagen, bijvoorbeeld over een gruwelijke ontvoering waarna een man zijn vingers moet missen, zo vertelde John van den Heuvel in RTL Boulevard. 'Ook achter de schermen vindt minstens net zoveel geweld plaats.'

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's