Nederland Songfestival 2023: Mia Nicolai & Dion Cooper - Burning Daylight

Nederland Songfestival 2023: Mia Nicolai & Dion Cooper - Burning Daylight

Mia Nicolai & Dion Cooper hebben woensdag hun nummer Burning Daylight, dat mede door Duncan Laurence geschreven is, aan het publiek gespresenteerd. Het lied, dat ergens wel in het straatje van Arcade past, gaat wat rustig van start en kent een aanstekelijk refrein. Vervolgens komen in de finale de twee stemmen prachtig samen.

Bookmakers
Voordat het nummer van Nicolai en Cooper bekend was gemaakt stond het duo op de 9e plek bij de bookmakers. Na de lancering zijn ze één plaatsje gezakt. Vooralsnog denken de wedkantoren dat Zweden de meeste kans maakt om er met de winst vandoor te gaan. Dat is niet voor niets: de eerdere winnares Loreen gooit zeer hoge ogen met haar nummer Tattoo.

Bekijk Burning Daylight van Mia Nicolai & Dion Cooper hieronder

Nederland <em>Songfestival 2023</em>: Mia Nicolai &amp; Dion Cooper - <em>Burning Daylight</em> Mia Nicolai & Dion Cooper hebben woensdag hun nummer Burning Daylight, dat mede door Duncan Laurence geschreven is, aan het publiek gespresenteerd. Het lied, dat ergens wel in het straatje van Arcade past, gaat wat rustig van start en kent een aanstekelijk refrein. Vervolgens komen in de finale de twee stemmen prachtig samen. BookmakersVoordat het nummer van Nicolai en Cooper bekend was gemaakt stond het duo op de 9e plek bij de bookmakers. Na de lancering zijn ze één plaatsje gezakt. Vooralsnog denken de wedkantoren dat Zweden de meeste kans maakt om er met de winst vandoor te gaan. Dat is niet voor niets: de eerdere winnares Loreen gooit zeer hoge ogen met haar nummer Tattoo. Bekijk Burning Daylight van Mia Nicolai & Dion Cooper hieronder Lees en bekijk op Gids.tv alles over het Eurovisie Songfestival 2023 Bekijk ook Video: Gustaph namens België naar Eurovisie Songfestival met Because of You Bekijk deze video » Oekraïne Songfestival 2023: Tvorchi - Heart Of Steel Bekijk deze video » Italië Songfestival 2023: Marco Mengoni - Due Vite Bekijk deze video » Finland Songfestival 2023: Käärijä - Cha Cha Cha Bekijk deze video » Zweden Songfestival 2023: Loreen - Tattoo Bekijk deze video »
Songfestival :
Nederland Songfestival 2023: Mia Nicolai & Dion Cooper - Burning Daylight

Lees en bekijk op Gids.tv alles over het Eurovisie Songfestival 2023

Actuele video's

Meer actuele video's