Oekraïne Songfestival 2023: Tvorchi - Heart Of Steel

Oekraïne Songfestival 2023: Tvorchi - Heart Of Steel

Gaat het Oekraïne lukken om net als vorig jaar, toen Kalush Orchestra zegevierde, het Eurovisie Songfestival te winnen? Ditmaal zendt het nog altijd in oorlog verkende land het duo Tvorchi, dat bekend staat om hun electronische muziek, naar het liedjesfestijn. Vanwege de dreiging zal dat overigens niet in Oekraïne maar in het Engelse Liverpool worden georganiseerd.

Bookmakers
Tvorchi, dat in 2017 werd opgericht, doet het direct al goed bij de bookmakers: met hun nummer Heart of Steel staan ze namelijk helemaal bovenaan. Het is zo ongeveer het enige land dat hun inzending al bekend heeft gemaakt dus dat helpt natuurlijk wel wat mee. Nederland, dat met Dion Cooper & Mia Nicolai een gooi naar de winst zal gaan doen, staat momenteel negende.

Bekijk hieronder de Oekraïense inzending voor het Eurovisie Songfestival van 2023: Tvorchi met Heart Of Steel

Oekraïne <em>Songfestival 2023</em>: Tvorchi - <em>Heart Of Steel</em> Gaat het Oekraïne lukken om net als vorig jaar, toen Kalush Orchestra zegevierde, het Eurovisie Songfestival te winnen? Ditmaal zendt het nog altijd in oorlog verkende land het duo Tvorchi, dat bekend staat om hun electronische muziek, naar het liedjesfestijn. Vanwege de dreiging zal dat overigens niet in Oekraïne maar in het Engelse Liverpool worden georganiseerd. BookmakersTvorchi, dat in 2017 werd opgericht, doet het direct al goed bij de bookmakers: met hun nummer Heart of Steel staan ze namelijk helemaal bovenaan. Het is zo ongeveer het enige land dat hun inzending al bekend heeft gemaakt dus dat helpt natuurlijk wel wat mee. Nederland, dat met Dion Cooper & Mia Nicolai een gooi naar de winst zal gaan doen, staat momenteel negende. Bekijk hieronder de Oekraïense inzending voor het Eurovisie Songfestival van 2023: Tvorchi met Heart Of Steel Lees en bekijk op Gids.tv alles over het Eurovisie Songfestival 2023 Bekijk ook Songfestival 2023: Dion Cooper & Mia Nicolai zijn de Nederlandse inzending Bekijk deze video » Dion Cooper (Songfestival 2023) speelt Blue Jeans (video) Bekijk deze video » Video: Gustaph namens België naar Eurovisie Songfestival met Because of You Bekijk deze video »
Songfestival :
Oekraïne Songfestival 2023: Tvorchi - Heart Of Steel

Lees en bekijk op Gids.tv alles over het Eurovisie Songfestival 2023

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV