Zien! Eerste beelden van nieuw seizoen 'De Verraders' (Jinek)

Zien! Eerste beelden van nieuw seizoen 'De Verraders' (Jinek)

Tuesday 28 February 2023 om 13:48

Zien! Eerste beelden van nieuw seizoen '<em>De Verraders</em>' (<em>Jinek</em>) Het spannende 'De Verraders' gaat zaterdag weer van start. Een van de kandidaten is Jan Slagter. Bij Jinek vertelt hij over de impact die zijn deelname heeft gehad op zijn gemoedstoestand. Naar aanleiding van de eerste beelden van het nieuwe seizoen vraagt Jinek hem of hij een negatiever mensbeeld eraan heeft overgehouden. Bekijk het fragment van Jinek in de video hierboven. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Het nieuwe seizoen van De Verraders is vanaf vrijdag 3 maart wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Jan Slagter: 'Frans Klein niet welkom bij Mediapersoon van het Jaar-uitreiking' (video) Bekijk deze video » Zien: Eva Jinek maakt zwangerschap tweede kind bekend met schattige foto Bekijk deze video » Nieuw seizoen De Verraders start 4 maart: dit zijn de eerste tien kandidaten Bekijk deze video »
Talkshow :
Zien! Eerste beelden van nieuw seizoen 'De Verraders' (Jinek)

Het spannende 'De Verraders' gaat zaterdag weer van start. Een van de kandidaten is Jan Slagter. Bij Jinek vertelt hij over de impact die zijn deelname heeft gehad op zijn gemoedstoestand. Naar aanleiding van de eerste beelden van het nieuwe seizoen vraagt Jinek hem of hij een negatiever mensbeeld eraan heeft overgehouden.

Bekijk het fragment van Jinek in de video hierboven. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Het nieuwe seizoen van De Verraders is vanaf vrijdag 3 maart wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's