Jinek: Rob Kemps over zijn bijzondere band met Willeke Alberti

Jinek: Rob Kemps over zijn bijzondere band met Willeke Alberti

Wednesday 1 March 2023 om 13:19

Nadat Rob Kemps de tv-quiz De Slimste Mens won dankzij een vraag over Willeke Alberti is er een bijzondere band tussen hem en de zangeres ontstaan: 'We bellen regelmatig en ik moet zeggen.. Willeke blijft altijd best lang gezellig aan de telefoon. Af en toe belt ze ook weleens dat ze zegt.. ik heb je al zo lang niet gesproken. Het is echt zo'n lieve schat.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 28 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Jinek: <em>Rob Kemps</em> over zijn bijzondere band met Willeke Alberti Nadat Rob Kemps de tv-quiz De Slimste Mens won dankzij een vraag over Willeke Alberti is er een bijzondere band tussen hem en de zangeres ontstaan: 'We bellen regelmatig en ik moet zeggen.. Willeke blijft altijd best lang gezellig aan de telefoon. Af en toe belt ze ook weleens dat ze zegt.. ik heb je al zo lang niet gesproken. Het is echt zo'n lieve schat.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 28 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Nieuwe rel rondom Glennis Grace: 'In scène gezet? You wish.' Bekijk deze video » Married At First Sight: terugkeer Martijn, die goed klikt met Patricia, maakt Stephan RADELOOS Bekijk deze video »
TV :
Jinek: Rob Kemps over zijn bijzondere band met Willeke Alberti

Actuele video's

Meer actuele video's