Nieuwe rel rondom Glennis Grace: 'In scène gezet? You wish.'

Nieuwe rel rondom Glennis Grace: 'In scène gezet? You wish.'

Nieuwe rel rondom <em>Glennis Grace</em>: 'In scène gezet? You wish.' Er is een nieuwe rel gaande rond de toch al zo verguisde Glennis Grace. De zangeres zou momenteel niet aan willen schuiven in Koffietijd omdat voormalig AT5-presentator Frank Awick daar achter de schermen werkt, zo meldt Privé althans. 'You wish Glennis!'Voor de oorsprong van die vete moeten we terug naar 2011, wanneer Grace door Awick geïnterviewd wordt in de Amsterdamse Jordaan en het daar aan de stok krijgt met een automobilist. Glennis zou van mening zijn dat die actie door AT5 in scène is gezet, maar de presentator noemt dat onzin. Hij krijgt daarin nu bijval van RTL-gezicht Thijs Zeeman, die zegt: 'In scène gezet Glennis? You wish. Nee hoor, ik werkte toen nog bij AT5 namelijk. We hebben met de hele redactie met verbazing naar je gekeken.' De hele reactie van Thijs Zeeman lees je hieronder. Glennis heeft vooralsnog niet gereageerd op deze nieuwe rel. Bekijk ook Johan Derksen over Nederlandse Songfestivalinzending: 'Grijpt je bij de strot' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Video: Glennis Grace krijgt ruzie met man op straat in Amsterdam Bekijk deze video »
Show :
Nieuwe rel rondom Glennis Grace: 'In scène gezet? You wish.'
Woensdag 1 maart 2023 om 10:35

Er is een nieuwe rel gaande rond de toch al zo verguisde Glennis Grace. De zangeres zou momenteel niet aan willen schuiven in Koffietijd omdat voormalig AT5-presentator Frank Awick daar achter de schermen werkt, zo meldt Privé althans.

'You wish Glennis!'
Voor de oorsprong van die vete moeten we terug naar 2011, wanneer Grace door Awick geïnterviewd wordt in de Amsterdamse Jordaan en het daar aan de stok krijgt met een automobilist. Glennis zou van mening zijn dat die actie door AT5 in scène is gezet, maar de presentator noemt dat onzin. Hij krijgt daarin nu bijval van RTL-gezicht Thijs Zeeman, die zegt: 'In scène gezet Glennis? You wish. Nee hoor, ik werkte toen nog bij AT5 namelijk. We hebben met de hele redactie met verbazing naar je gekeken.'

De hele reactie van Thijs Zeeman lees je hieronder. Glennis heeft vooralsnog niet gereageerd op deze nieuwe rel.

Actuele video's

Meer actuele video's