Wonder in Married at First Sight: Remco vindt dansen met Paula toch ‘best leuk’

Wonder in Married at First Sight: Remco vindt dansen met Paula toch ‘best leuk’

Donderdag 2 maart 2023 om 13:02

In Married at First Sight is het tijd voor het koppelsweekend, en tijdens dit weekendje met z’n allen krijgen de pasgetrouwde stellen dansles van Euvgenia Parakhina. Voor sommigen is dit een leuke opdracht, voor de ander zeer ongemakkelijk. Het is geen geheim dat het tussen Paula en Remco behoorlijk stroef verloopt, maar als ze de heupen losgooien doet Remco een bekentenis. “Ik durf het bijna niet te zeggen maar ik moet toegeven dat het best leuk was.”

Bekijk de beelden van Married at First Sight hieronder.

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Wonder in <em>Married at First Sight</em>: Remco vindt dansen met Paula toch ‘best leuk’ In Married at First Sight is het tijd voor het koppelsweekend, en tijdens dit weekendje met z’n allen krijgen de pasgetrouwde stellen dansles van Euvgenia Parakhina. Voor sommigen is dit een leuke opdracht, voor de ander zeer ongemakkelijk. Het is geen geheim dat het tussen Paula en Remco behoorlijk stroef verloopt, maar als ze de heupen losgooien doet Remco een bekentenis. “Ik durf het bijna niet te zeggen maar ik moet toegeven dat het best leuk was.” Bekijk de beelden van Married at First Sight hieronder. Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Woensdag in Married At First Sight: waarom verlaat Loes het koppelsweekend? Bekijk deze video » Married At First Sight: terugkeer Martijn, die goed klikt met Patricia, maakt Stephan RADELOOS Bekijk deze video »
TV :
Wonder in Married at First Sight: Remco vindt dansen met Paula toch ‘best leuk’

Actuele video's

Meer actuele video's