Paniek om niks in Married at First Sight: Martijn aan het daten met andere vrouw

Paniek om niks in Married at First Sight: Martijn aan het daten met andere vrouw

Donderdag 2 maart 2023 om 15:20

Zien: terugkeer Martijn, die goed klikt met Patricia, maakt Stephan RADELOOS.

Martijn heeft met zijn terugkeer in Married at First Sight heel wat teweeggebracht. Zijn huwelijk met Nicole strandde vrijwel direct, maar toch kwam hij langs tijdens het koppelsweekend. Stephan was in tranen, omdat zijn vrouw Patricia het goed kon vinden met Martijn. En daarbij zou er ook wat spelen tussen Martijn en Paula…

Lees verder onder de video.

Paniek om niks in <em>Married at First Sight</em>: Martijn aan het daten met andere vrouw Zien: terugkeer Martijn, die goed klikt met Patricia, maakt Stephan RADELOOS. Martijn heeft met zijn terugkeer in Married at First Sight heel wat teweeggebracht. Zijn huwelijk met Nicole strandde vrijwel direct, maar toch kwam hij langs tijdens het koppelsweekend. Stephan was in tranen, omdat zijn vrouw Patricia het goed kon vinden met Martijn. En daarbij zou er ook wat spelen tussen Martijn en Paula… Lees verder onder de video. ‘Eerste stapjes zijn gezet’Maar nu blijkt het allemaal ophef te zijn om niets, want Martijn vertelt dat hij allang een andere vrouw heeft ontmoet. “Ik ben volop aan het daten met een hele leuke dame, dat was al voor carnaval, dus wat dat betreft is dat totaal geen issue geweest”, aldus Martijn. “Het mag nog geen naam hebben tot de volgende stap, maar de eerste stapjes zijn gezet. En daar geniet ik enorm van.” Bekijk de video van RTL Boulevard over Married at First Sight hierboven. Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Woensdag in Married At First Sight: waarom verlaat Loes het koppelsweekend? Bekijk deze video » Wonder in Married at First Sight: Remco vindt dansen met Paula toch ‘best leuk’ Bekijk deze video »
TV :
Paniek om niks in Married at First Sight: Martijn aan het daten met andere vrouw

‘Eerste stapjes zijn gezet’
Maar nu blijkt het allemaal ophef te zijn om niets, want Martijn vertelt dat hij allang een andere vrouw heeft ontmoet. “Ik ben volop aan het daten met een hele leuke dame, dat was al voor carnaval, dus wat dat betreft is dat totaal geen issue geweest”, aldus Martijn. “Het mag nog geen naam hebben tot de volgende stap, maar de eerste stapjes zijn gezet. En daar geniet ik enorm van.”

Bekijk de video van RTL Boulevard over Married at First Sight hierboven.

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's