Shownieuws: Leonardo DiCaprio gespot met 'ouder' Vlaams model Rose Bertram (28)

Shownieuws: Leonardo DiCaprio gespot met 'ouder' Vlaams model Rose Bertram (28)

Vrijdag 3 maart 2023 om 14:59

Het lijkt erop dat Leonardo DiCaprio zijn oog heeft laten vallen op een ouder meisje dan waar hij normaal voor zou gaan. De 48-jarige acteur staat bekend om zijn piepjonge vriendinnen, maar hij zou nu aan het daten zijn met het Vlaamse model Rose Bertram. De 28-jarige dame had eerder een relatie met voetballer Gregory van der Wiel, en kennen we Rose van haar deelname aan Expeditie Robinson. Ze zijn nu meerdere keren samen gezien en zouden het erg gezellig hebben met elkaar…

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Shownieuws</em>: Leonardo DiCaprio gespot met 'ouder' Vlaams model Rose Bertram (28) Het lijkt erop dat Leonardo DiCaprio zijn oog heeft laten vallen op een ouder meisje dan waar hij normaal voor zou gaan. De 48-jarige acteur staat bekend om zijn piepjonge vriendinnen, maar hij zou nu aan het daten zijn met het Vlaamse model Rose Bertram. De 28-jarige dame had eerder een relatie met voetballer Gregory van der Wiel, en kennen we Rose van haar deelname aan Expeditie Robinson. Ze zijn nu meerdere keren samen gezien en zouden het erg gezellig hebben met elkaar… Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Vrienden Gigi Hadid bevestigen relatie Leonardo DiCaprio: "Klaar met Playboy-leven' Bekijk deze video » Heleen van Royen over haar Toyboy: "Waarom is er geen woord voor Toygirl?' (video) Bekijk deze video »
Gossip :

Actuele video's

Meer actuele video's