De Verraders gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Verraders gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Verraders gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vrijdag start het nieuwe seizoen van De Verraders op RTL 4. Opnieuw gaan twintig (semi-)BN'ers onder leiding van presentator Tijl Beckand een bijzonder donker chateau in voor een spannend spel, met als doel: de verraders uit het spel spelen. Alle fragmenten uit deze uitzending De Verraders: wordt Nathan Rutjes genaaid door doodsbange Noël van Kleef? Bekijk deze video » Eerste afleveringNog voordat de reis begonnen is of één kandidaat nog maar kennis gemaakt heeft met een andere kandidaat, maken ze onverwacht deel uit van de eerste missie. Meteen tonen de spelers gedwongen hun ware gezicht: zijn ze te vertrouwen, of niet? Lees ook de volledige lijst van deelnemers aan De Verraders 2023. OmroepbaasDe meest opvallende kandidaat van dit seizoen is zonder twijfel Jan Slagter, de omroepbaas van MAX. Zou hij een goede verrader kunnen zijn? Verder kijken we uit naar hoe Herman den Blijker het doet en hoe de deelnemers aan eerdere seizoenen van Wie is de Mol? (o.a. Nathan Rutjes en Thomas Cammaert) dit programma gaan vinden. Bekijk ook Nieuw seizoen De Verraders start 4 maart: dit zijn de eerste tien kandidaten Bekijk deze video » ZIEN: Eerste beelden van spectaculair derde seizoen van De Verraders (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
De Verraders gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vrijdag start het nieuwe seizoen van De Verraders op RTL 4. Opnieuw gaan twintig (semi-)BN'ers onder leiding van presentator Tijl Beckand een bijzonder donker chateau in voor een spannend spel, met als doel: de verraders uit het spel spelen.

Eerste aflevering
Nog voordat de reis begonnen is of één kandidaat nog maar kennis gemaakt heeft met een andere kandidaat, maken ze onverwacht deel uit van de eerste missie. Meteen tonen de spelers gedwongen hun ware gezicht: zijn ze te vertrouwen, of niet?

Lees ook de volledige lijst van deelnemers aan De Verraders 2023.

Omroepbaas
De meest opvallende kandidaat van dit seizoen is zonder twijfel Jan Slagter, de omroepbaas van MAX. Zou hij een goede verrader kunnen zijn? Verder kijken we uit naar hoe Herman den Blijker het doet en hoe de deelnemers aan eerdere seizoenen van Wie is de Mol? (o.a. Nathan Rutjes en Thomas Cammaert) dit programma gaan vinden.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Verraders

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV