De Verraders: wordt Nathan Rutjes genaaid door doodsbange Noël van Kleef?

De Verraders: wordt Nathan Rutjes genaaid door doodsbange Noël van Kleef?

Vrijdag 3 maart 2023 om 13:07

In het nieuwe seizoen van De Verraders doet Nathan Rutjes mee, de immens populaire ex-voetballer met zijn iconische haarstijl. Als Noël van Kleef doodsbang is vanwege haar enge kamer, is hij degene die haar helpt en hij denkt dat hij de meest oprechte knuffel van het hele programma krijgt. Maar op steun hoeft hij niet te rekenen, want de actrice zegt dat ze na zijn heldendaad misschien niet op hem zal stemmen. “Maar misschien ook wel.”

Bekijk de beelden van De Verraders hieronder.

Het nieuwe seizoen van De Verraders is vanaf vrijdag 3 maart wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Verraders</em>: wordt Nathan Rutjes genaaid door doodsbange Noël van Kleef? In het nieuwe seizoen van De Verraders doet Nathan Rutjes mee, de immens populaire ex-voetballer met zijn iconische haarstijl. Als Noël van Kleef doodsbang is vanwege haar enge kamer, is hij degene die haar helpt en hij denkt dat hij de meest oprechte knuffel van het hele programma krijgt. Maar op steun hoeft hij niet te rekenen, want de actrice zegt dat ze na zijn heldendaad misschien niet op hem zal stemmen. “Maar misschien ook wel.” Bekijk de beelden van De Verraders hieronder. Het nieuwe seizoen van De Verraders is vanaf vrijdag 3 maart wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv. Nieuw seizoen De Verraders start 4 maart: dit zijn de eerste tien kandidaten Bekijk deze video » Zien! Eerste beelden van nieuw seizoen 'De Verraders' (Jinek) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's