Linda de Mol in Postcode Loterij Miljoenenjacht: "Ooohh, wat is dit lullig"

Linda de Mol in Postcode Loterij Miljoenenjacht: "Ooohh, wat is dit lullig"

Sunday 5 March 2023 om 22:10

Linda de Mol is na een turbulent jaar terug op tv. Vanavond ging een nieuw seizoen van haar Postcode Loterij Miljoenenjacht van start. Het spelprogramma dat al decennia lang op de beeldbuis te zien is, begon met een pijnlijk moment voor één van de kandidaten. "Wat is dit lullig", aldus een meelevende Linda.

Bekijk het fragment van Miljoenenjacht hieronder

<em>Linda de Mol</em> in <em>Postcode Loterij Miljoenenjacht</em>: &quot;Ooohh, wat is dit lullig&quot; Linda de Mol is na een turbulent jaar terug op tv. Vanavond ging een nieuw seizoen van haar Postcode Loterij Miljoenenjacht van start. Het spelprogramma dat al decennia lang op de beeldbuis te zien is, begon met een pijnlijk moment voor één van de kandidaten. "Wat is dit lullig", aldus een meelevende Linda. Bekijk het fragment van Miljoenenjacht hieronder Het nieuwe seizoen van Postcode Loterij Miljoenenjacht is vanaf zondag 5 maart wekelijks om 19.55 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Postcode Loterij Miljoenenjacht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Bekijk ook Carrière Linda de Mol: "Als zij door wil als ideale buurvrouw, wordt het lastig" (video) Bekijk deze video » Deskundigen Shownieuws lyrisch over Noa Vahle’s reactie op tripje Linda de Mol en 'ex' Bekijk deze video » Noa Vahle deelt verdrietig nieuws: 'Ik ga je missen, Beer!' (video) Bekijk deze video »
TV :

Het nieuwe seizoen van Postcode Loterij Miljoenenjacht is vanaf zondag 5 maart wekelijks om 19.55 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Postcode Loterij Miljoenenjacht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's