Caroline van der Plas: 'BBB stemt constant tegen hervatting gaswinning in Groningen' (Vandaag Inside)

Caroline van der Plas: 'BBB stemt constant tegen hervatting gaswinning in Groningen' (Vandaag Inside)

Woensdag 8 maart 2023 om 13:10

Er heerst in de media nogal wat onduidelijkheid over hoe Caroline van der Plas en haar BBB nu precies tegenover de gaswinning in Groningen staan. Wilfred Genee is van mening dat ze heeft gezegd dat, onder de juiste omstandigheden, de gaskraan best weer open kan maar dat wil Van der Plas toch even nuanceren: 'Jij slaat het plat van... Caroline die wil gaan boren. Je moet eens goed moties gaan lezen. Wij stemmen constant tegen de hervatting van de gaswinning in Groningen.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside, dat dinsdag wederom torenhoge kijkcijfers scoorde, van 7 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Caroline van der Plas: '<em>BBB</em> stemt constant tegen hervatting gaswinning in Groningen' (<em>Vandaag Inside</em>) Er heerst in de media nogal wat onduidelijkheid over hoe Caroline van der Plas en haar BBB nu precies tegenover de gaswinning in Groningen staan. Wilfred Genee is van mening dat ze heeft gezegd dat, onder de juiste omstandigheden, de gaskraan best weer open kan maar dat wil Van der Plas toch even nuanceren: 'Jij slaat het plat van... Caroline die wil gaan boren. Je moet eens goed moties gaan lezen. Wij stemmen constant tegen de hervatting van de gaswinning in Groningen.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside, dat dinsdag wederom torenhoge kijkcijfers scoorde, van 7 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Zoons Caroline van der Plas: 'Dit mag je NOOIT meer doen!' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :


Actuele video's

Meer actuele video's