Dit Was Het Nieuws gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dit Was Het Nieuws gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dit Was Het Nieuws gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is Dit was het nieuws weer terug op NPO 1. Presentator Harm Edens en de twee teamcaptains Jan-Jaap van der Wal en Peter Pannekoek, die er dit seizoen weer in zijn geheel bij zal zijn, nemen het nieuws weer op hilarische wijze onder de loep. Eerste afleveringIn de eerste aflevering zijn er weer twee bijzondere gasten toegevoegd aan de teams: presentatrice Welmoed Sijtsma, bekend van Op1, Goedemorgen Nederland en als deelnemer aan Wie is de Mol?, schuift aan. Aan de andere zijde zit presentatiekanon en RTL-gezicht Martijn Krabbé. Overige deelnemersIn de rest van het seizoen komt er weer een uiteenlopende verzameling van BN'ers voorbij. Zo zien we scheidsrechter Bas Nijhuis, politiek verslaggever Merel Ek, presentatoren Raven van Dorst en Filemon Wesselink en presentatrices Nicolette Kluijver en Marlijn Weerdenburg voorbij. Bekijk ook Dit Was Het Nieuws: wat duurt 500 seconden? Kom erachter bij Dit Waren De Cijfers Bekijk deze video » Peter Pannekoek: 'Wij zijn even slecht als Qatar, geef ons het WK' (Dit Was Het Nieuws) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanavond is Dit was het nieuws weer terug op NPO 1. Presentator Harm Edens en de twee teamcaptains Jan-Jaap van der Wal en Peter Pannekoek, die er dit seizoen weer in zijn geheel bij zal zijn, nemen het nieuws weer op hilarische wijze onder de loep.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering zijn er weer twee bijzondere gasten toegevoegd aan de teams: presentatrice Welmoed Sijtsma, bekend van Op1, Goedemorgen Nederland en als deelnemer aan Wie is de Mol?, schuift aan. Aan de andere zijde zit presentatiekanon en RTL-gezicht Martijn Krabbé.

Overige deelnemers
In de rest van het seizoen komt er weer een uiteenlopende verzameling van BN'ers voorbij. Zo zien we scheidsrechter Bas Nijhuis, politiek verslaggever Merel Ek, presentatoren Raven van Dorst en Filemon Wesselink en presentatrices Nicolette Kluijver en Marlijn Weerdenburg voorbij.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Dit Was Het Nieuws

Actuele video's

Meer actuele video's