Yolanthe Cabau achter de schermen bij nieuwe Hollywood-film: gaat ze zingen?

Yolanthe Cabau achter de schermen bij nieuwe Hollywood-film: gaat ze zingen?

Donderdag 2 maart 2023 om 14:21

Yolanthe Cabau laat op social media zien dat ze zich voorbereidt op een nieuwe film. In video’s is te zien hoe ze door het script bladert, naar de Universal-studio’s gaat en talloze outfits past. Om wat voor filmrol het gaat laat de actrice nog niet los. Wel laat Yolanthe weten dat ze zal gaan 'zingen'...

Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Yolanthe Cabau</em> achter de schermen bij nieuwe Hollywood-film: gaat ze zingen? Yolanthe Cabau laat op social media zien dat ze zich voorbereidt op een nieuwe film. In video’s is te zien hoe ze door het script bladert, naar de Universal-studio’s gaat en talloze outfits past. Om wat voor filmrol het gaat laat de actrice nog niet los. Wel laat Yolanthe weten dat ze zal gaan 'zingen'... Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk: Yolanthe Cabau haar fitnessgeheim Bekijk deze video » Zien: trotse Yolanthe Cabau filmt Xess Xava die dolblij is met een schelp Bekijk deze video »
Film :

Actuele video's

Meer actuele video's