Floortje gaat mee: Hasan vangt gehandicapte dieren op in Turkije

Floortje gaat mee: Hasan vangt gehandicapte dieren op in Turkije

Vrijdag 10 maart 2023 om 16:34

In Floortje gaat mee laat Hasan zijn werkplek in Turkije zien. Hij vertelt dat hij gehandicapte dieren opvangt, nu wacht hij op een puppy die waarschijnlijk is aangereden. Hasan heeft al een karretje voor het beestje zodat het jonge hondje weer kan lopen. “Ik besefte dat ze geen tweede kans krijgen. Toen dacht ik: dan ga ik daar in Turkije voor zorgen.”

Bekijk de beelden van Floortje gaat mee hieronder.

Floortje gaat mee is elke donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Floortje gaat mee terugkijken op Gids.tv.

<em>Floortje gaat mee</em>: Hasan vangt gehandicapte dieren op in Turkije In Floortje gaat mee laat Hasan zijn werkplek in Turkije zien. Hij vertelt dat hij gehandicapte dieren opvangt, nu wacht hij op een puppy die waarschijnlijk is aangereden. Hasan heeft al een karretje voor het beestje zodat het jonge hondje weer kan lopen. “Ik besefte dat ze geen tweede kans krijgen. Toen dacht ik: dan ga ik daar in Turkije voor zorgen.” Bekijk de beelden van Floortje gaat mee hieronder. Floortje gaat mee is elke donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Floortje gaat mee terugkijken op Gids.tv. Heftige beelden Floortje gaat mee van omstreden ‘kamelenworstelen’: ‘Hij wil echt niet’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's