Video: 'Laatste woord nog niet gezegd over grensoverschrijdend gedrag Jack van Gelder'

Video: 'Laatste woord nog niet gezegd over grensoverschrijdend gedrag Jack van Gelder'

Vrijdag 10 maart 2023 om 19:32

Jack van Gelder heeft zich volgens De Volkskrant schuldig gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag bij NOS Sport. Zaterdag verschijnt het artikel.

Lees verder onder de video.

Video: 'Laatste woord nog niet gezegd over grensoverschrijdend gedrag <em>Jack van Gelder</em>' Jack van Gelder heeft zich volgens De Volkskrant schuldig gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag bij NOS Sport. Zaterdag verschijnt het artikel. Lees verder onder de video. VerklaringJack van Gelder is een van de personen die zich schuldig heeft gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag in de periode dat hij bij NOS Sport werkzaam was. De presentator kwam er donderdag in HLF8 zelf mee naar buiten nadat hij door een journalist van de Volkskrant geconfronteerd werd met twee meldingen over hem. RTL Boulevard blikt vooruit op het artikel van zaterdag. 'Daar is het laatste woord nog niet over gezegd.' Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: 'Laatste woord nog niet gezegd over grensoverschrijdend gedrag Jack van Gelder'

Verklaring
Jack van Gelder is een van de personen die zich schuldig heeft gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag in de periode dat hij bij NOS Sport werkzaam was. De presentator kwam er donderdag in HLF8 zelf mee naar buiten nadat hij door een journalist van de Volkskrant geconfronteerd werd met twee meldingen over hem. RTL Boulevard blikt vooruit op het artikel van zaterdag. 'Daar is het laatste woord nog niet over gezegd.'

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's