De Verraders gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Verraders gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Verraders gemist? Bekijk hier de hele uitzending De spanning tusen de drie aangewezen Verraders is aan het begin van het spel al direct aanwezig. Gaan twee van de drie Verraders nu al proberen om de derde op een slinkse manier op te offeren? Je ziet het vrijdag op RTL 4. Alle fragmenten uit deze uitzending Vrijdag 10 maart in De Verraders: ''Ik vind hem heel onbetrouwbaar'' Bekijk deze video » Verdacht gedragDankzij het onhandige en verdachte gedrag van verrader Sander Huisman (één van de leden van Kris Kross Amsterdam) besluiten mede-Verraders Maria Fiselier en Katinka Simonse al in de tweede aflevering een poging te doen om hem onopvallend op te offeren. Gaat dat ze lukken? Spanning om te snijdenDe spanning aan de allereerste ronde tafel is er eentje om te snijden en eindigt in een zeer emotionele verbanning. Ondertussen vechten de vier spelers op de opgestelde dodenlijst voor hun leven. Bekijk ook Video: deelnemers De Verraders hebben psycholoog nodig tijdens opnames Bekijk deze video » Deelnemers over het nieuwe seizoen Verraders :''Het is heel bizar wat er met je gebeurt'' Bekijk deze video »
Uitzending :
De Verraders gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

De spanning tusen de drie aangewezen Verraders is aan het begin van het spel al direct aanwezig. Gaan twee van de drie Verraders nu al proberen om de derde op een slinkse manier op te offeren? Je ziet het vrijdag op RTL 4.

Verdacht gedrag
Dankzij het onhandige en verdachte gedrag van verrader Sander Huisman (één van de leden van Kris Kross Amsterdam) besluiten mede-Verraders Maria Fiselier en Katinka Simonse al in de tweede aflevering een poging te doen om hem onopvallend op te offeren. Gaat dat ze lukken?

Spanning om te snijden
De spanning aan de allereerste ronde tafel is er eentje om te snijden en eindigt in een zeer emotionele verbanning. Ondertussen vechten de vier spelers op de opgestelde dodenlijst voor hun leven.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Verraders

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV