Video: deelnemers De Verraders hebben psycholoog nodig tijdens opnames

Video: deelnemers De Verraders hebben psycholoog nodig tijdens opnames

Vrijdag 3 maart 2023 om 20:44

De Verraders gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Video: deelnemers <em>De Verraders</em> hebben psycholoog nodig tijdens opnames De Verraders gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. Mooie bloemenvelden, heerlijke wijn, fantastische kazen. Frankrijk is een baken van rust. Tot nu, want de Verraders zijn er gearriveerd om de boel flink op stelten te zetten. Vrijag om 20.00 uur start het derde seizoen en gaan de deelnemers elkaar volle bak te lijf met het nodige bloed, zweet en vooral heel veel tranen tot gevolg. Lees ook de volledige lijst van deelnemers aan De Verraders 2023. Het nieuwe seizoen van De Verraders is vanaf vrijdag 3 maart wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv. :[article:videos](ids:"545486,542063" title:"")
TV :
Video: deelnemers De Verraders hebben psycholoog nodig tijdens opnames

Mooie bloemenvelden, heerlijke wijn, fantastische kazen. Frankrijk is een baken van rust. Tot nu, want de Verraders zijn er gearriveerd om de boel flink op stelten te zetten. Vrijag om 20.00 uur start het derde seizoen en gaan de deelnemers elkaar volle bak te lijf met het nodige bloed, zweet en vooral heel veel tranen tot gevolg.

Lees ook de volledige lijst van deelnemers aan De Verraders 2023.

Het nieuwe seizoen van De Verraders is vanaf vrijdag 3 maart wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.

:[article:videos](ids:"545486,542063" title:"")

Actuele video's

Meer actuele video's