Tom Egbers aangepakt in Volkskrant-artikel over misstanden NOS Sport: 'Schaam je' (video)

Tom Egbers aangepakt in Volkskrant-artikel over misstanden NOS Sport: 'Schaam je' (video)

Vrijdag 10 maart 2023 om 22:58

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 10 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Vanavond verscheen het langverwachte Volkskrant artikel over de misstanden bij de NOS-sportredactie, waaronder over Tom Egbers. 'Dit is heel heftig, schaam je diep.' Ook Jack van Gelder komt meerdere malen in het artikel voor.

Lees verder onder de video.

Tom Egbers aangepakt in <em>Volkskrant</em>-artikel over misstanden <em>NOS Sport</em>: 'Schaam je' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 10 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Vanavond verscheen het langverwachte Volkskrant artikel over de misstanden bij de NOS-sportredactie, waaronder over Tom Egbers. 'Dit is heel heftig, schaam je diep.' Ook Jack van Gelder komt meerdere malen in het artikel voor. Lees verder onder de video. ArtikelPresentator Tom Egbers heeft zich volgens diverse medewerkers van NOS Sport schuldig gemaakt aan (seksuele) intimidatie en pestgedrag. Vrouwelijke collega's werden gewaarschuwd niet met hem te werken, zo is te lezen in het langverwachte artikel van De Volkskrant. In Op1 zei CU-leider Mirjam Bikker over de zaak: 'Het is heel heftig. Naar mannen die dit doen zou ik zeggen: ‘schaam je diep.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Tom Egbers aangepakt in Volkskrant-artikel over misstanden NOS Sport: 'Schaam je' (video)

Artikel
Presentator Tom Egbers heeft zich volgens diverse medewerkers van NOS Sport schuldig gemaakt aan (seksuele) intimidatie en pestgedrag. Vrouwelijke collega's werden gewaarschuwd niet met hem te werken, zo is te lezen in het langverwachte artikel van De Volkskrant. In Op1 zei CU-leider Mirjam Bikker over de zaak: 'Het is heel heftig. Naar mannen die dit doen zou ik zeggen: ‘schaam je diep.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's