Video: Janke Dekker reageert op NOS Sport-rel Tom Egbers

Video: Janke Dekker reageert op NOS Sport-rel Tom Egbers

Video: Janke Dekker reageert op <em>NOS Sport-rel</em> Tom Egbers Janke Dekker heeft maandagochtend in het AD gereageerd op alle commotie rondom haar man Tom Egbers, die door de Volkskrant beticht wordt van grensoverschrijdend gedrag op de redactie van NOS Sport.: 'Ze heeft het over onjuistheden en framing. Zo zou ze wel degelijk met de krant hebben willen praten terwijl in het stuk het tegenovergestelde staat. Bovendien zou het bij de affaire van haar man om een wederkerige relatie zijn gegaan.' Hieronder, in de video van Goedemorgen Nederland, zie je de reactie van Janke Dekker. In de video hierboven zie je hoe bij Shownieuws de laatste stand van zaken rondom de NOS Sport-rel besproken wordt. Janke Dekker haalt uit naar Volkskrant na nieuws over man Tom Bekijk ook Tom Egbers aangepakt in Volkskrant-artikel over misstanden NOS Sport: 'Schaam je' (video) Bekijk deze video » Clarice Stenger na Volkskrant-onthullingen NOS Sport: 'Kijk uit voor polarisatie' (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Janke Dekker heeft maandagochtend in het AD gereageerd op alle commotie rondom haar man Tom Egbers, die door de Volkskrant beticht wordt van grensoverschrijdend gedrag op de redactie van NOS Sport.: 'Ze heeft het over onjuistheden en framing. Zo zou ze wel degelijk met de krant hebben willen praten terwijl in het stuk het tegenovergestelde staat. Bovendien zou het bij de affaire van haar man om een wederkerige relatie zijn gegaan.'

Hieronder, in de video van Goedemorgen Nederland, zie je de reactie van Janke Dekker. In de video hierboven zie je hoe bij Shownieuws de laatste stand van zaken rondom de NOS Sport-rel besproken wordt.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV