Miljoenenjacht: Linda de Mol noemt Winston ‘knappe George Clooney look-a-like’

Miljoenenjacht: Linda de Mol noemt Winston ‘knappe George Clooney look-a-like’

Maandag 13 maart 2023 om 14:04

Linda de Mol was zondagavond in Postcode Loterij Miljoenenjacht zeer complimenteus bij de aankondiging van Winston Gerschtanowitz. Waar Linda deze keer in de studio iemand mocht verblijden met 242.000 euro, mocht de presentator de kou in om deze prijs bij iemand thuis te bezorgen. Hopelijk kreeg Winston het tijdens deze kille avond een beetje warm van de woorden van De Mol. “Als je een soort knappe George Clooney look-a-like met een gouden koffertje ziet staan, ik zou 'm als de sodemieter binnenlaten.”

Bekijk het fragment van Miljoenenjacht hieronder.

Postcode Loterij Miljoenenjacht is iedere zondag om 19.55 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Postcode Loterij Miljoenenjacht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Miljoenenjacht</em>: Linda de Mol noemt Winston ‘knappe George Clooney look-a-like’ Linda de Mol was zondagavond in Postcode Loterij Miljoenenjacht zeer complimenteus bij de aankondiging van Winston Gerschtanowitz. Waar Linda deze keer in de studio iemand mocht verblijden met 242.000 euro, mocht de presentator de kou in om deze prijs bij iemand thuis te bezorgen. Hopelijk kreeg Winston het tijdens deze kille avond een beetje warm van de woorden van De Mol. “Als je een soort knappe George Clooney look-a-like met een gouden koffertje ziet staan, ik zou 'm als de sodemieter binnenlaten.” Bekijk het fragment van Miljoenenjacht hieronder. Postcode Loterij Miljoenenjacht is iedere zondag om 19.55 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Postcode Loterij Miljoenenjacht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Linda de Mol in Postcode Loterij Miljoenenjacht: "Ooohh, wat is dit lullig" Bekijk deze video » Miljoenenjacht: Linda de Mol schrikt als Guido op knop drukt en bod van 242.000 euro accepteert Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's