Chateau Meiland: geïrriteerde Martien krijgt stuc-les en maakt gat in de muur (video)

Chateau Meiland: geïrriteerde Martien krijgt stuc-les en maakt gat in de muur (video)

Hieronder zie je een fragment van Chateau Meiland van maandag 13 maart. Je kan de hele aflevering van Chateau Meiland terugkijken op Gids.tv.

Martien Meiland wil in het nieuwe pension niet alleen gaan behangen, maar ook stucen. Daarvoor moet hij echter wel eerst even op les...

Lees verder onder de video.

<em>Chateau Meiland</em>: geïrriteerde Martien krijgt stuc-les en maakt gat in de muur (video) Hieronder zie je een fragment van Chateau Meiland van maandag 13 maart. Je kan de hele aflevering van Chateau Meiland terugkijken op Gids.tv. Martien Meiland wil in het nieuwe pension niet alleen gaan behangen, maar ook stucen. Daarvoor moet hij echter wel eerst even op les... Lees verder onder de video. LesDe familie Meiland is druk in de weer met een nieuwe woning. In de aflevering van deze week is te zien dat ze de muren en vloer aan het stucen zijn. Bij Martien gaat dit met lichte irriatie. En dan maakt hij ook nog eens een gat in de muur. Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Les
De familie Meiland is druk in de weer met een nieuwe woning. In de aflevering van deze week is te zien dat ze de muren en vloer aan het stucen zijn. Bij Martien gaat dit met lichte irriatie. En dan maakt hij ook nog eens een gat in de muur.

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's