Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending Maandag zien we dat de Meilandjes op 'bijles' gaan: doordat hun eigen huis verbouwd wordt, zien ze wat stukadoor Fred allemaal doet. En daar letten ze even extra goed op: ze willen in hun nieuwe pension dit soort klussen namelijk zelf gaan doen. Alle fragmenten uit deze uitzending Chateau Meiland: geïrriteerde Martien krijgt stuc-les en maakt gat in de muur (video) Bekijk deze video » Kneepjes in het vakMet het vooruitzicht dat ze het pension misschien gaan kopen zullen ze ook in dit geval weer veel zelf moeten doen. Alle kneepjes van het vak zijn daarom welkom. Erica en Martien hebben absoluut geen verstand van stucen. OndernemingsplanEr is niets mis met in dit stadium stuckennis te vergaren. Of het pension er ooit zal komen? De bank is nog niet overtuigd en dus schrijft Martien een ondernemingsplan wat door de vrouwen in zijn leven met hoon wordt ontvangen. Bekijk ook Zien: Maxime en Erica sluiten Martien Meiland op in de kelderkast (video) Bekijk deze video » Video: binnenkijken in de nieuwe miljoenenvilla van Maxime Meiland Bekijk deze video »
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Monday 13 March 2023 om 21:38

Maandag zien we dat de Meilandjes op 'bijles' gaan: doordat hun eigen huis verbouwd wordt, zien ze wat stukadoor Fred allemaal doet. En daar letten ze even extra goed op: ze willen in hun nieuwe pension dit soort klussen namelijk zelf gaan doen.

Kneepjes in het vak
Met het vooruitzicht dat ze het pension misschien gaan kopen zullen ze ook in dit geval weer veel zelf moeten doen. Alle kneepjes van het vak zijn daarom welkom. Erica en Martien hebben absoluut geen verstand van stucen.

Ondernemingsplan
Er is niets mis met in dit stadium stuckennis te vergaren. Of het pension er ooit zal komen? De bank is nog niet overtuigd en dus schrijft Martien een ondernemingsplan wat door de vrouwen in zijn leven met hoon wordt ontvangen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Chateau Meiland

Actuele video's

Meer actuele video's