Live stream Feyenoord - Sjachtar Donesk (Europa League)

Live stream Feyenoord - Sjachtar Donesk (Europa League)

Donderdag 16 maart 2023 om 13:00

Kijk donderdag 16 maart vanaf 18.45 uur LIVE naar Feyenoord - Sjachtar Donesk via de livestream hieronder.

Live stream <em>Feyenoord - Sjachtar Donesk</em> (Europa League) Kijk donderdag 16 maart vanaf 18.45 uur LIVE naar Feyenoord - Sjachtar Donesk via de livestream hieronder. Donderdag spelen Feyenoord en Sjachtar Donesk tegen elkaar in de Europa League. De wedstrijd wordt uitgezonden op Veronica en is te zien op de livestream hierboven (via KIJK). Lees hier waar je Feyenoord - Sjachtar Donesk op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - Sjachtar Donesk De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Feyenoord - Sjachtar Donesk is donderdag vanaf 18.45 uur te zien op Veronica en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :
Live stream Feyenoord - Sjachtar Donesk (Europa League)

Donderdag spelen Feyenoord en Sjachtar Donesk tegen elkaar in de Europa League. De wedstrijd wordt uitgezonden op Veronica en is te zien op de livestream hierboven (via KIJK).

Lees hier waar je Feyenoord - Sjachtar Donesk op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - Sjachtar Donesk

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Feyenoord - Sjachtar Donesk is donderdag vanaf 18.45 uur te zien op Veronica en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's