Stacey in Lang Leve de Liefde: 'Ik straal energie uit'

Stacey in Lang Leve de Liefde: 'Ik straal energie uit'

Dinsdag 14 maart 2023 om 12:19

Als op een vragenkaartje staat dat Kevin en Stacey, die in de hottub zitten, elkaars handen moeten vasthouden ontstaat er een bijzondere energie: 'Ik vind het heel gek, het voelt zen. Ik straal energie uit.'

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Stacey in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Ik straal energie uit' Als op een vragenkaartje staat dat Kevin en Stacey, die in de hottub zitten, elkaars handen moeten vasthouden ontstaat er een bijzondere energie: 'Ik vind het heel gek, het voelt zen. Ik straal energie uit.' Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Robin in Lang Leve de Liefde: 'Er is niet veel dat ik niet zou doen in bed' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'IJdel is toch dat je denkt dat je meer bent dan anderen?' Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: Robin en Monica zoenen in het bubbelbad (video) Bekijk deze video » Monica in Lang Leve de Liefde: 'Als de man de eerste date niet betaalt is het meteen de laatste date' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's