Dailey in Lang Leve de Liefde: 'Wat is een sernade (serenade), ik heb geen idee!?'

Dailey in Lang Leve de Liefde: 'Wat is een sernade (serenade), ik heb geen idee!?'

Woensdag 15 maart 2023 om 12:52

Dailey leest een vragenkaartje over een 'serenade' voor aan Storm maar ze komt er niet helemaal uit: 'Wat is een sernade (serenade, red.) ? Ik weet niet wat het is.' Bij haar date gaat echter ook niet direct een belletje rinkelen...

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Dailey in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Wat is een sernade (<em>serenade</em>), ik heb geen idee!?' Dailey leest een vragenkaartje over een 'serenade' voor aan Storm maar ze komt er niet helemaal uit: 'Wat is een sernade (serenade, red.) ? Ik weet niet wat het is.' Bij haar date gaat echter ook niet direct een belletje rinkelen... Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Monica in Lang Leve de Liefde: 'Als de man de eerste date niet betaalt is het meteen de laatste date' Bekijk deze video » Stacey in Lang Leve de Liefde: 'Ik haat ongemakkelijkheid' (video) Bekijk deze video » Mario in Lang Leve de Liefde: 'Wil je seks met het licht aan of uit?' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's