Zien: Thierry Baudet grote verliezer, maar Forum voor democratie viert feest

Zien: Thierry Baudet grote verliezer, maar Forum voor democratie viert feest

Bekijk hier hoe Johan Derksen na de ‘uil van Minerva-speech’ van Baudet afhaakte.

Forum voor democratie is de grote verliezer in de Provinciale Statenverkiezingen ten opzichte van vier jaar geleden, maar het lijkt er op dat de partij hier niet erg mee zit. In een video is te zien hoe bijvoorbeeld VVD en CDA op hun verlies reageren. Maar Thierry Baudet en zijn collega’s gaan hier nogal anders mee om en laten de stemming niet bederven, zij vieren namelijk feest met een gezellige polonaise.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Thierry Baudet</em> grote verliezer, maar Forum voor democratie viert feest Bekijk hier hoe Johan Derksen na de ‘uil van Minerva-speech’ van Baudet afhaakte. Forum voor democratie is de grote verliezer in de Provinciale Statenverkiezingen ten opzichte van vier jaar geleden, maar het lijkt er op dat de partij hier niet erg mee zit. In een video is te zien hoe bijvoorbeeld VVD en CDA op hun verlies reageren. Maar Thierry Baudet en zijn collega’s gaan hier nogal anders mee om en laten de stemming niet bederven, zij vieren namelijk feest met een gezellige polonaise. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Joost Eerdmans sneert naar Thierry Baudet: ‘Uil van Minerva neergestort’ Bekijk deze video » Thierry Baudet: 'Ik geloof de peilingen niet, Forum gaat het heel goed doen' (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's