Shownieuws: paniek bij clipopnames John de Bever en Corry Konings

Shownieuws: paniek bij clipopnames John de Bever en Corry Konings

Donderdag 16 maart 2023 om 10:32

John de Bever en Corry Konings nemen samen een nieuwe clip op en daarvoor zijn ze speciaal naar het ‘zonnige’ Spanje afgereisd. Maar John’s geliefde Kees vertelt dat er lichte paniek is. Er is namelijk geen zon te bekennen terwijl ze hier wel over zingen. Sterker nog, het begint te regenen…

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Shownieuws</em>: paniek bij clipopnames John de Bever en Corry Konings John de Bever en Corry Konings nemen samen een nieuwe clip op en daarvoor zijn ze speciaal naar het ‘zonnige’ Spanje afgereisd. Maar John’s geliefde Kees vertelt dat er lichte paniek is. Er is namelijk geen zon te bekennen terwijl ze hier wel over zingen. Sterker nog, het begint te regenen… Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zie: John de Bever beeft van angst in achtbaan Bekijk deze video » Valentijnspel De Bevers: is Kees stiekem verliefd op Johan Derksen? Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's