Bij Van Duin op de achterbank: Tineke Schouten maakte in 40 jaar 25 shows

Bij Van Duin op de achterbank: Tineke Schouten maakte in 40 jaar 25 shows

Tineke Schouten is vrijdagavond te gast in de nieuwe aflevering van Bij Van Duin op de achterbank. De comédienne vertelt over haar imposante carrière op de bühne, in 40 jaar maakte ze 25 shows. “Ik ben nooit gestopt hè. Want als we geen corona hadden gehad, dacht ik, had ik wel in het Guinness Book of Records gemogen. 25 shows aan één stuk. Eigenlijk nooit afgezegd ook nog, hè.”

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Bij Van Duin op de achterbank hieronder.

Bij Van Duin op de achterbank is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Bij Van Duin op de achterbank terugkijken bij Gids.tv.

<em>Bij Van Duin op de achterbank</em>: Tineke Schouten maakte in 40 jaar 25 shows Tineke Schouten is vrijdagavond te gast in de nieuwe aflevering van Bij Van Duin op de achterbank. De comédienne vertelt over haar imposante carrière op de bühne, in 40 jaar maakte ze 25 shows. “Ik ben nooit gestopt hè. Want als we geen corona hadden gehad, dacht ik, had ik wel in het Guinness Book of Records gemogen. 25 shows aan één stuk. Eigenlijk nooit afgezegd ook nog, hè.” Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Bij Van Duin op de achterbank hieronder. Bij Van Duin op de achterbank is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Bij Van Duin op de achterbank terugkijken bij Gids.tv. Bij Van Duin op de achterbank: Peter Pannekoek wilde rijbewijs na gênante treinreizen Bekijk deze video » Bij Van Duin op de achterbank: Tineke Schouten zorgt voor muzikale aflevering Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's