Jan Slagter moppert tegen Pernille La Lau in De Verraders: ‘Het sloeg nergens op’

Jan Slagter moppert tegen Pernille La Lau in De Verraders: ‘Het sloeg nergens op’

Jan Slagter moppert tegen Pernille La Lau in <em>De Verraders</em>: ‘Het sloeg nergens op’ Bekijk de video hierboven over de relatiebreuk van Pernille La Lau. In De Verraders vertelt Pernille La Lau aan Jan Slagter dat ze het maar lastig vindt dat je elke keer iemand uit het programma moet stemmen. De Omroep MAX-baas moppert dat deze stemronde wel wat beter moet worden gespeeld dan de vorige keer. “Er moet wel een Verrader uit en dit was gewoon… Het sloeg gewoon nergens op.” Bekijk de beelden van De Verraders hieronder. De Verraders is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv. Een Jaar Van Je Leven: Gert-Jan wil niets meer met ‘Judas’ Esther te maken hebben Bekijk deze video » Vrijdag 10 maart in De Verraders: ''Ik vind hem heel onbetrouwbaar'' Bekijk deze video »
TV :
Jan Slagter moppert tegen Pernille La Lau in De Verraders: ‘Het sloeg nergens op’
Vrijdag 17 maart 2023 om 16:22

Bekijk de video hierboven over de relatiebreuk van Pernille La Lau.

In De Verraders vertelt Pernille La Lau aan Jan Slagter dat ze het maar lastig vindt dat je elke keer iemand uit het programma moet stemmen. De Omroep MAX-baas moppert dat deze stemronde wel wat beter moet worden gespeeld dan de vorige keer. “Er moet wel een Verrader uit en dit was gewoon… Het sloeg gewoon nergens op.”

Bekijk de beelden van De Verraders hieronder.

De Verraders is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's